FILTRE PENTRU APA

Vindem si  instalam sisteme pentru tratarea apei:

TELEFON URGENTE - 24/7
Un singur apel face totul

Sisteme osmoza inversa

Prin sistemul de osmoza inversa se elimina 95-98% din sarurile si substantele dizolvate in apa, inclusiv metalele grele, nitratii, nitritii, elementele radioactive, bacteriile si virusurile, rezultand astfel apa pura.

Sisteme de dedurizare

Dedurizatoarele de apă bazate pe rășină schimbătoare de ioni sunt cea mai eficientă soluție pentru a obține apă dedurizată. Acestea rețin particulele de calciu și magneziu, eliminând complet depunerile. 
Ele folosesc sarea pentru facilitarea schimbării de ioni; aceasta poate fi achiziționată la un preț rezonabil, la orice magazin de bricolaj. Rășina are o durată de viață între 6 și 12 ani, în funcție de frecvența regenerărilor. Pe parcurs, se poate completa sau înlocui complet, în funcție de nevoile utilizatorului.
Stațiile de dedurizare de apă pot fi stații cu regenerare volumetrică ce asigură un consum optim de sare în funcție de duritatea apei. Ele pot fi programate pentru regenerare și în funcție de timp.

Sisteme de tratarea apei cu lampi UV-C

În țările civilizate sterilizarea apei cu ultraviolete a înlocuit deja vechile stații de clorinare dovedindu-și eficiența în timp.
Sterilizarea apei prin clorinare nu este o metodă sănătoasă ea fiind invazivă, astfel clorul ajunge în corpul uman.


LĂMPILE CU ULTRAVIOLETE SUNT CEA MAI EFICIENTĂ METODĂ PENTRU STERILIZAREA APEI
Lămpile UV sterilizează apa și distruge cu o eficiență de 99% toate microorganismele din apă, cu un debit instant variabil în funcție de puterea lămpii, este un proces non-invaziv ce nu poluează apa cu adaosuri de substanțe chimice.


În acest fel puteți să vă bucurați de o apă pură, sănătoasă fără să vă îngrijorați de prezenta substanțelor străine din apă.

SERVICIU RAPID LA APEL DE URGENȚĂ - 24/7

Noaptea sau în weekenduri, cu siguranță problema dumneavoastră poate fi rezolvată de către unul dintre instalatorii noștrii calificați