DETECTIE PIERDERI DE APA

TELEFON URGENTE - 24/7
Un singur apel face totul

Localizare acustică în pământ

Cu sonda acustică LD6000  putem localiza rapid și simplu țevile sparte indiferent de adancime, direct la branșamentul casei dvs.

Localizare Acustica

Dispozitiv de detectare a pierderilor de apa la tevi si conducte ingropate din diverse materiale. ROLeak Aqua 3Plus Rothenberger amplifica fluxul de zgomot pentru detectarea exacta a scurgerilor.

DVR 16GB FT

Inspectie video cu dispozitiv DVR 16GB FT, cu diametrul camerei de 23mm si 40ml, este ideala pentru vizitarea conductelor, coloanelor si spatiilor inaccesibile.

Inspectie video cu camera BOSCH ce are diametrul de 8mm si 1ml, este ideala pentru vizitarea locatiilor greu accesibile.

Dispozitiv de detectare a pierderilor de apa la tevi si conducte ingropate din diverse materiale. F999K amplifica fluxul de zgomot pentru detectarea exacta a scurgerilor.

Detectie Pozitionare conducte ingropate

Dispozitiv de detectare a pozitiei conductelor ingropate sau blocate cu lungimea maxima de 40ml si cu raza de actiune pentru conducte metalice de pana la 600mm si pentru cele non-metalice de pana la 150mm. 

Dispozitiv de detectare camera cu termoviziune

O camera cu termoviziune ii permite unei persoane sa observe nivelul de temperatura dintr-un anumit spatiu. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui senzor ce recunoaste radiatiile infrarosii. Cu cat acestea sunt mai puternice, cu atat temperatura dintr-o anumita zona este mai ridicata. Camera cu termoviziune va afisa in urma detectarii razelor infrarosii, o termograma. Valorile ridicate de temperatura vor fi redate in culori calde: galben, portocaliu, rosu. Valorile scazute de temperatura vor fi redate in culori reci: verde si albastru.

SERVICIU RAPID LA APEL DE URGENȚĂ - 24/7

Noaptea sau în weekenduri cu siguranță problema dumneavoastră poate fi rezolvată de către unul dintre instalatorii noștrii calificați